Σκορδάτο κριθαράκι Ζέας

Υλικά:

 200 γρ. κριθαράκι ζέας
    3 σκελίδες σκόρδο
    1/2 ξερό κρεμμύδι και λίγο φρέσκο (το πράσινο μέρος) χυμό ενός λεμονιού
    Μαϊντανό
    Ελαιόλαδο(5-6 κ.σ)
    Αλάτι
    Πιπέρι

Εκτέλεση:

    Σε νερό που βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι.
    Εν τω μεταξύ  βάζουμε στο   multi ελαιόλαδο, το χυμό ενός λεμονιού, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και πολτοποιούμε.
    Το μείγμα θα χει μια κρεμώδη υφή.
    Μόλις το κριθαράκι είναι έτοιμο, σουρώνουμε αν χρειαστεί  και  το επιστρέφουμε στην κατσαρόλα. 
    Προσθέτουμε το μείγμα του σκόρδου που φτιάξαμε στο  multi και ανακατεύουμε να μοιραστεί ομοιόμορφα σε όλη την ποσότητα του ζυμαρικού.
    Είναι  έτοιμο για σερβίρισμα

Πηγή: lovecooking.gr