Πιλάφι με κοτόπουλο και καρότα
Υλικά:

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κοµµένο σε μπουκιές
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
2 φλ. τσαγιού µακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι
5 καρότα κοµµένα σε λεπτές φέτες
1 φλ. τσαγιού ψιλοκοµµένα µανιτάρια
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκοµµένη
5 φλ. τσαγιού ζωμός κότας ή νερό
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκοµµένος
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε το κοτόπουλο 4΄-5΄, να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε 4΄-5΄, να μαραθούν ελαφρώς. Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουµε και μισοσκεπάζουµε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20΄. Στο τέλος πασπαλίζουμε το φαγητό µε τον ψιλοκοµµένο μαϊντανό.

Πηγή: argiro.gr