Πέννες αλ «Μαφιόζο»

Υλικά
 
-500 γρ. πέννες
-1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
-400- 500 γρ. ζουμερά λουκάνικα για bbq, χοντροκομμένα
-500 γρ. ντοματίνια
-1 κουταλιά ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
 -250 γρ. μικρά μανιτάρια κομμένα στα δύο
-½ φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
-Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

-Ζεσταίνουμε το λάδι σ' ένα βαθύ τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά τα λουκάνικα και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν.

-Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να "σκάσουν" και να αρχίσει να δημιουργείται μια σάλτσα.

-Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

-Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
 
-Πριν τα σουρώσουμε ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το νερό τους στη σάλτσα.
 
-Μόλις τα σουρώσουμε τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή: lovecooking.gr