Πέννες αλ «Μαφιόζο»

Υλικά:

500 γρ. πέννες
1 κουταλιά της σούπας
ελαιόλαδο 400- 500 γρ. ζουμερά λουκάνικα για bbq,
χοντροκομμένα
500 γρ. ντοματίνια
1 κουταλιά ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
250 γρ. μικρά μανιτάρια κομμένα στα δύο ½ φλιτζάνι
ψιλοκομμένος μαϊντανός Αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Eκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σ' ένα βαθύ τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά τα λουκάνικα και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να "σκάσουν" και να αρχίσει να δημιουργείται μια σάλτσα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Πριν τα σουρώσουμε ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το νερό τους στη σάλτσα. Μόλις τα σουρώσουμε τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε αμέσως. 

Πηγή: lovecooking.gr