Μοσχαράκι στην κατσαρόλα με λαχανικά  
Υλικά  

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
800 γρ. Μοσχαρίσιες μπριζόλες κομμένες σε κύβους
2 κουταλιές αλεύρι
2/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι ξίδι
3 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή λαχανικών

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια για 5 λεπτά.
Τότε ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε όλα μαζί για άλλα 5 λεπτά.
Αφαιρούμε τα λαχανικά από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε το μοσχάρι μαζί με το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και περιμένουμε να ροδίσει το κρέας.
Τότε ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά, τον πελτέ, τον ζωμό, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και μισή ακόμα.
Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε στην κατσαρόλα για 1 ώρα και εν συνεχεία όποτε θέλουμε το σερβίρουμε.

Μερίδες: 6
Διάρκεια: 2 ώρες

Πηγή: lovecooking.gr