Λαχματζούν

Υλικα

1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο
3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο
5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη
2 κσ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
3 κσ πελτέ
3 κγ μπούκοβο
αλάτι
μαιντανό και λίγο ανιθο ψιλοκομμένο
500 γρ αλεύρι, αλάτι, νερό για το ζυμάρι

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε ένα μαλακο ζυμάρι και το αφήνουμε στην άκρη
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Ανοιγουμε 4 λεπτές πιτούλες με το ζυμάρι μας
Απλώνουμε την γέμιση που εχουμε φτιάξει
Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 3'-5' περίπου
Σερβίρεται με κομμένη ροδέλες πιπεριά, φύλλα μαρουλιού ή ροδέλες ντομάτας και στυμένο λεμόνι