Υλικά

  • 1 μεγάλη σουπιά
  • 100 γραμμάρια φέτα
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 κουταλιά μαϊντανός
  • 1 ντομάτα πολτοποιημένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • χυμός ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε προσεκτικά τη σουπιά.

Ζυμώνουμε με το χέρι μας το τυρί με την ντομάτα, το σκόρδο και το μαϊντανό και γεμίζουμε με το μείγμα τη σουπιά.

Περιχύνουμε τη σουπιά με το λάδι, το λεμόνι και λίγο νερό και τη βάζουμε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.

Προσφέρεται κρύο η ζεστό.