Υλικά

  • 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 αυγά
  • φρυγανιά (1 ποτήρι του κρασιού)
  • 1 φέτα ψωμί
  • 100 γρ. φέτα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές
  • 1/2 κ.γ. μουστάρδα
  • λίγο μαϊντανό
  • 3 λωρίδες μπέικον
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε το κιμά μαζί με τα αυγά, τη φρυγανιά και το ψωμί, το οποίο έχετε μουλιάσει με λίγο νερό νωρίτερα.
  2. Στη συνέχεια, σ΄ένα τηγανάκι, σοτάρετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό μαζί με το μπέικον, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
  3. Τέλος, τα προσθέτετε στον κιμά μαζί με τα μυρωδικά σας και τη φέτα. Ζυμώνετε πολύ καλά. Ψήνετε στον αέρα, στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά. Μπορείτε να σερβίρετε τα μπιφτέκια με ψητά λαχανικά ή πατάτες φούρνου.