Υλικά

  • 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη ροδέλες
  • 4 κόκκινες πιπεριές
  • αλάτι
  • 1 1/2 σελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κολοκύθι
  • 6 φέτες κατσικίσιο τυρί
  • 3 κουταλιές βασιλικό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • σάλτσα από balsamiko
  • 12 φέτες ψωμί τοστ ή τζιαπάτα

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τις ροδέλες της μελιτζάνας για να ξεπικρίσουν για 20 λεπτά σε ένα σουρωτήρι. Λαδώνουμε ελαφρά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 180ο C. Κόβουμε σε ροδέλες και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά.

Αναμειγνύουμε σ' ένα μπολ το κατσικίσιο με το σκόρδο, τον βασιλικό και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα το ψωμί. Συναρμολογούμε το κλάμπ. Στη μια φέτα αλοίφουμε τη βινεγκρέτ ενώ στην άλλη αλοίφουμε το τυρί. Βάζουμε ψητά λαχανικά στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.