Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
  • 3-4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμενες σε ροδέλες
  • 1-2 ποτηράκια ρετσίνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • πάπρικα
  • λίγο κάρυ
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Πώς το κάνουμε: 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, εκτός τη ρετσίνα και τη μουστάρδα. Τα βάζουμε στο αντικολλητικό και τα αφήνουμε κάνα 10 λεπτό με το καπάκι ανακατεύοντας που και που. Όταν ροδίσει σβήνουμε με τη ρετσίνα και το αφήνουμε να βράσει για κάνα 10 λεπτό ακόμα. Γέρνουμε λίγο στο πλάι το τηγάνι και στο ζουμάκι λιώνουμε τη μουστάρδα και μετά το κουνάμε να πάει παντού. Κλείνουμε το μάτι και το καπάκι και το αφήνουμε λίγο να δέσει. Καλή μας όρεξη!