Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο

Υλικά:
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 φρέσκιες ντομάτες
1/2 πακέτο κριθαράκι
1 κιλό μοσχάρι
5 φλυτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

-Αλατοπιπερώνετε το κρέας

-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες

-Βάζετε το κρέας στο ταψί

-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί

-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει

-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι