Υλικά

  • 1 συσκευασία μακαρόνια σπαγγέτι
  • 1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζανι τριμμενη μοτσαερέλα
  • 1/2 φλυτζανι ηλιαιλεο 1
  • 0 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμενο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βαζετε σε μια κατσαρόλα νερό αλατισμένο να βράζει. Όταν αρχίζει και κοχλάζει ρίχνετε τα μακαρόνια ανακατεύοντας για 5 λεπτά και τα βράζετε για 7 λεπτά, μετά στραγγίζετε.
  2. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ηλιέλαιο και το ζεσταίνετε προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα. Αφού έχουμε σοτάρει το κρεμμύδι, προσθέτετε στο τηγάνι τα βρασμένα μακαρόνια, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, βασιλικό ψιλοκομμένο.
  3. Αφήνετε ένα δυο λεπτά και προσθέτετε τότε το αλατοπίπερο. Αφήνετε να μαγειρευτεί και να και σερβίρετε το φαγητό πασπαλίζοντας με την μοτσαρέλα.