Υλικά

  • 1 φλιτζάνι φαρίνα
  • 1 φλιτζάνι γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι μανούρι τριμμένο
  • ½ φλιτζάνι καρύδι χοντροκομμένο
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • ½ φλιτζάνι γάλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το γάλα και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα. Ρίχνουμε το γάλα και ζυμώνουμε καλά το μείγμα (το οποίο θα είναι κολλώδες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει).
  3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 18 μεταλλικά φορμάκια και ψήνουμε για 10 λεπτά. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε αμέσως.