Σνίτσελ γεμιστά

Σνίτσελ γεμιστά

Υλικά

  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 8 μοσχαρίσια σνίτσελ
  • 8 φέτες μπέικον
  • 4 κουταλιές Βιτάμ
  • 8 κομμένα αγγουράκια τουρσί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε στρογγυλές φέτες
  • 1 κύβο μυρωδικών
  • ελαιόλαδο
  • 1 έτοιμο πουρέ πατάτας
  • 2 κουταλιές σπιτικό ζωμό λαχανικών
  • Μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Άλειψε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και τον σπιτικό ζωμό, αλατοπιπέρωσε και τοποθέτησε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον.

  2. Για τη γέμιση των σνίτσελ, ανάμειξε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί, μοίρασε το μείγμα στα σνίτσελ, τύλιξέ τα σε ρολά και δέσ’ τα (δηλαδή να τα δέσεις, όχι να τα δεις).
  3. Σόταρε τα γεμιστά σνίτσελ με το Βιτάμ ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήσε με το κρασί και, όταν εξατμιστεί, ρίξε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και το ζωμό μυρωδικών και άφησέ τα να σιγοβράσουν.
  4. Τελευταία φάση, το σερβίρισμα των γεμιστών σνίτσελ με φέτες λεμονιού και τον πουρέ.

Πηγή: cookoo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο