Πατατού

Πατατού

Υλικά

  • 2 πατάτες βραστές με τη φλούδα τους
  • 100 γρ. μοσχαρίσιο χωριάτικο λουκάνικο
  • 250 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • Πάπρικα
  • 100 γρ. τυρί καπνιστό τριμμένο
  • 100 ml. κρέμα γάλακτος
  • Λίγο δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι σοτάρουμε τα λουκάνικα, τα μανιτάρια, το δεντρολίβανο και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος κόβουμε τη βραστή πατάτα σε φέτες και από πάνω απλώνουμε το μείγμα με το μανιτάρι και το λουκάνικο.
  3. Προσθέτουμε το τυρί τριμμένο, κρέμα γάλακτος, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Πηγή: http://www.magirevoikonomika.gr/Recipe/253/15/patatoy

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο