Υλικά

  • 1 1/2 κιλό ψαχνό χοιρινό
  • 1 φλιτζ. καφέ λευκό κρασί
  • 4 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι
  • φλούδα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε.
  2. Λιώνουμε το βούτυρο, σοτάρουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθέτουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι νερό και να μείνει το κρέας με την σάλτσα του. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο μαγείρεμα την φλούδα από ένα πορτοκάλι.