Κανελόνια με μαγιονέζα και μπέικον

Κανελόνια με μαγιονέζα και μπέικον

Υλικά (Για 4-6 άτομα)

  • 160 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
  • 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 120 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • πιπέρι και αλάτι
  • 20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια
  • 300 ml. μαγιονέζα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένα νερό βράζουμε τα κανελόνια  για 5 λεπτά ίσα – ίσα να είναι λίγο μαλακά αλλά όχι και τελείως σκληρά. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο. Σοτάρετε τα έως ότου μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια.

Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και πουδράρετε με παρμεζάνα Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 12 λεπτά.

Και.... Για να γίνει ακόμα ποιο ενδιαφέρον... πριν το τοποθετήσετε στο φούρνο γαρνίρετε πάνω από τις κρέπες με σάλτσα απο μανούρι και πελτέ ντομάτας!

Πηγή: sidagi.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο