Μοσχαράκι στο φούρνο με λαζάνια!!!


Πεντανόστιμο μοσχαράκι στο φούρνο με λαζάνια!!

Υλικά

1 ½ κιλο μοσχάρι

500 Γραμ. Λαζάνια

1 πρέζα Αλάτι

1 πρέζα Πιπέρι

5 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο

3 Σκελίδες Σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας πελτέ ή 2 ώριμες ντομάτες

Εκτέλεση

Αρχικά πλένουμε το κρέας μας και το κόβουμε σε κομμάτια. Μετά το βάζουμε στη κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο να τσιγαριστεί.  Στη συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ, το σκόρδο  και νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας μας και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας.  Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε το κρέας και τη σάλτσα όπως είναι από την κατσαρόλα μας.  Το βάζουμε σε προθεσμασμένο φούρνο να πάρει μια βράσει μόνο του και μετα από λίγο προσθέτουμε και τα λαζάνια ωμά. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνουν και τα λαζάνια μας.  Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό ακόμα μέχρι να δείτε οτι τα λαζάνια είναι ετοιμα.

Πηγή: mageirikipandaisia.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο