Τηγανόψωμα Σαντορίνης


Υλικά

  • 2 κούπες αλεύρι
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 ντομάτες ώριμες
  • 1 κούπα νερό
  • αλάτι-πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό και προσθέτουμε τις ντομάτες καθαρισμένες και λιωμένες, τα κρεμμυδάκια και το αλατοπίπερο. Χτυπάμε καλά το μείγμα με ξύλινο κουτάλι, ώστε να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.

Βάζουμε λάδι στη φωτιά. Μόλις κάψει, τηγανίζουμε τα τηγανόψωμα, ρίχνοντας μία μία κουταλιά από το μείγμα στο τηγάνι. Μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά, γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη.

Πηγή: mariplateau.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο