Μπιφτέκια μαλακά και αφράτα

Μπιφτέκια μαλακά και αφράτα

Υλικά

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 
2 κρεμμύδια τριμμένα 
2 ντομάτες τριμμένες 
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο 
2 κ.σ. ξίδι 
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
1 κ.σ. ρίγανη 
αλάτι 
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά και προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδια τις τριμμένες ντομάτες, το στραγγισμένο από το νερό μουλιασμένο ψωμί, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι την ρίγανη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφού ζυμώσουμε καλά σε περίπτωση που δούμε ότι είναι σφιχτός προσθέτουμε λίγο νεράκι.

Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και τα ψήνουμε για περίπου 30΄λεπτα στους 200 βαθμούς κελσίου.

Καλή σας όρεξη! 

Πηγή: myworld.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο