Εναλλακτικά φασολάκια με μπέικον και κρασί

Εναλλακτικά φασολάκια με μπέικον και κρασί

Μαγειρεμένα έτσι, τα φασολάκια αρέσουν σε όλους!!!!

Υλικά

  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
  • 100 γρ. μπέικον κομμένο σε κομματάκια
  • 150 γρ. τριμμένη φέτα
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 3 ώριμες τομάτες
  • 1 κιλό καθαρισμένα φασολάκια τσαουλιά
  • ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 φλιτζάνια Σπιτική Τομάτα Pummaro
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού τρίψεις τα κρεμμύδια και ξεφλουδίσεις και ψιλοκόψεις τις τομάτες, σόταρέ τα με το ελαιόλαδο. Μετά πρόσθεσε τα 2 φλιτζάνια Pummaro, άφησε να πιουν τα υγρά τους, και πρόσθεσε το μπέικον, τα φασολάκια, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Σβήσε με το κρασί, ρίξε και μισό φλιτζάνι νερό, και άφησε τα φασολάκια με μπέικον και κρασί να σιγοβράσουν για 30-40 λεπτά. Πασπάλισε τα φασολάκια με τη φέτα και το μαϊντανό, και άφησέ τα για άλλα 5 λεπτά στη φωτιά, πριν τα σερβίρεις.

Πηγή: cookoo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο