Κοτόπουλο με γραβιέρα και σκόρδο στη λαδόκολλα

Κοτόπουλο με γραβιέρα και σκόρδο στη λαδόκολλα

Υλικά

  • 1 κιλό κοτόπουλο μπούτι ή στήθος
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 180 γρ. γραβιέρα κομμένη κύβους
  • 2 ντομάτες κομμένες κύβους
  • λίγο δενδρολίβανο
  • αλάτι-πιπέρι
  • χυμό από 2 λεμόνια

 Εκτέλεση

Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους και το βάζετε σε λεκάνη με το σκόρδο το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιών, την γραβιέρα, τις ντομάτες, το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε και αφήνετε το κοτόπουλο για 1 ώρα να μαριναριστεί.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC.

Μεταφέρετε όλο το μείγμα σε λαδόκολλα, που έχετε βάλει σε ταψί και διπλώνετε.

Ραντίζετε με νερό την λαδόκολλα αφού την διπλώσετε καλά και ψήνετε για 40΄- 50΄.

Πηγή: www.gastrotourismos.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο