Μαριναρισμένη τηγανιά με κρούστα και σος γιαουρτιού

Υλικά:

* 700 γραμμ. χοιρινό μπούτι, κομμένο σε μπουκιές
* 8 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
* 3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
* 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
* 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
* 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* αλεύρι για αλεύρωμα
* ελαιόλαδο για τηγάνισμα
* Για τη σος γιαουρτιού με δυόσμο
* 1 κεσεδάκι γιαούρτι
* 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος
* 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
* 2 κ.σ. κρύο νερό
* αλάτι

Εκτέλεση:

Σ' ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας, τις τριμμένες ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, το μαϊντανό, την καυτερή πιπεριά, αλάτι και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας, σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν τα υλικά το λιγότερο για 4 ώρες. Εάν το κάνουμε από την προηγουμένη έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι και πιάνοντας ένα ένα κομμάτι κρέατος το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Για τη σος γιαουρτιού με δυόσμο: Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ και χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι να ενωθούν για 2΄-3΄. Παγώνουμε τη σος για 1 ώρα. Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα γύρω γύρω την πεντανόστιμη τηγανιά και στη μέση τοποθετούμε το μπολάκι με τη σος.