Ψαρονέφρι λαχταριστό με νόστιμες πιπεριές

Ψαρονέφρι λαχταριστό με νόστιμες πιπεριές

Μια ξεχωριστή συνταγή για ψαρονέφρι με πιπεριές, ένα πολύ εύγεστο πιάτο για επίσημα τραπέζια!

Υλικά

  • 500 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλ. δενδρολίβανο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κουτ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουτ.γλ. βούτυρο

Εκτέλεση

Αλατοπιπέρωνουμε το ψαρονέφρι. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο, τις πιπεριές και το σκόρδο. Ανακατεύουμε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

Ρίχνουμε το ξύδι και το βούτυρο. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Το ψαρονέφρι με πιπεριές είναι έτοιμο!

Tips

Μπορείς να προσθέσεις αντζούγιες

Πηγή: nostimada

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο