Αρνάκι με ανθόγαλο

Υλικά:

* 1½ κιλό αρνί γάλακτος
* ½ κιλό ανθόγαλο (τσίπα)
* 1 κρασοπότηρο λάδι
* αλάτι
* πιπέρι
* 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να βγάλει τα ζουμιά του και να μαλακώσει. Αν θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα, προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί. Μόλις ψηθεί βάζουμε το ανθόγαλο (τσίπα), το ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ανθόγαλο με στραγγιστό γιαούρτι.