Γιουβέτσι με μοσχοφίλερο

Γιουβέτσι με μοσχοφίλερο

  Υλικά

για 2 άτομα

  • 250-300 γραμ χοιρινό
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα μέτρια
  • 1 πιπεριά
  • 3-4 φυλλαράκια δυόσμου
  • 1 κουτ σούπας μίγμα από 3 πιπέρια (μαύρο, άσπρο, ροζ)
  • 1 φλιτζ κριθαράκι
  • 2 νεροπότηρο κρασί Μοσχοφίλερο
  • 30 γραμ φέτα
  • 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το κρεμμύδι σε κύβους.
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε κατ’ αρχάς το κρεμμύδι.
Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε.
Προσθέτετε τα 3 πιπέρια και μετά τη πιπεριά και τη ντομάτα με τον δυόσμο. Ανακατεύετε.
Προσθέτετε το κριθαράκι και ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει το κριθαράκι.
Προσθέτετε σιγά-σιγά το κρασί ανακατεύοντας μέχρι να μαγειρευτεί το κριθαράκι.
Σερβίρετε ζεστό προσθέτοντας μερικά κομματάκια φέτας πάνω στο πιάτο.

Πηγή: eliasmamalakis

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο