Ταλιατέλες σπανάκι µε λαχανικά

Υλικά:

* 500 γραμ. ταλιατέλες πράσινες ή μισές πράσινες και μισές άσπρες
* 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
* 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
* 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
* 350 γραμμ. ασπρομανίταρα σε φέτες
* 600 γραμμ. ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες
* 2 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
* 10 ελιές χωρίς κουκούτσι σε φέτες
* 2/3 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
* 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

1. Στο ελαιόλαδο, σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για άλλα 8΄-10΄.

2. Βράζουμε τις ταλιατέλες. Με τσιμπίδα, όπως στάζουν, τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και τις ελιές και βράζουμε για 1΄ σε δυνατή φωτιά. Σερβίρουμε αμέσως.