Σπαγγέτι με πέστο, κοτόπουλο σοτέ και ψητά ντοματίνια

Σπαγγέτι με πέστο, κοτόπουλο σοτέ και ψητά ντοματίνια

Υλικά

Για το πιάτο

30 γρ. ελαιόλαδο
250 γρ. κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
500 γρ. σπαγγέτι
100 γρ. νερό, απ' το βράσιμο των ζυμαρικού
ντοματίνια ψητά
σάλτσα πέστο βασιλικού
αλάτι

Εκτέλεση

Για το πιάτο

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε καλά αλατισμένο νερό στο βαθμό της αρεσκείας μας. Σουρώνουμε κρατώντας 100 γρ. από το νερό.

Σ' ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο (αφού πρώτα το έχουμε αλατίσει), μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Προσθέτουμε το νερό απ’ τα ζυμαρικά και το πέστο και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια και τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.

 

Πηγή: eirinika

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο