Ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα με δροσερή σάλτσα

Ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα με δροσερή σάλτσα

Υλικά

  • 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • 2 ντομάτες
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανo
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

 Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες, τις πασπαλίζετε με την μισή ποσότητα ρίγανης και τις ψήνετε στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 με 25 λεπτά.

Για να ετοιμάσετε τη δροσερή σάλτσα, κόβετε τις ντομάτες σε τέταρτα και αφαιρείται τους σπόρους. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και την πιπεριά και κόβετε όλα τα λαχανικά σε κύβους. Ανακατεύετε με 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, την υπόλοιπη ρίγανη, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο.

Όταν ψηθούν οι μπριζόλες, τις σερβίρετε στα πιάτα, περιχύνετε με λίγα από τα υγρά που έχουν μείνει στο ταψί και συνοδεύετε με τη σάλτσα λαχανικών.

Πηγή: jenny

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο