Κεφτεδάκια πειραγμένα με τσαχπινιά

Κεφτεδάκια πειραγμένα με τσαχπινιά

Υλικά 

Για τον κιμά

  •      500 γρ. κιμά
  •      2 βρεγμένες φέτες ψωμί
  •      1 αβγό
  •      2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •      1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  •      1 πρέζα σκόρδο σκόνη 
  •       αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 

Για τη γαρνιτούρα

  •        2 πράσινες πιπεριές
  •        2 κόκκινες πιπεριές
  •        1 μέτριο κολοκυθάκι
  •         ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  •         250 γρ. φέτα

Εκτέλεση

 Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά του κιμά (τις βρεγμένες φέτες τις τρίβουμε να γίνουν τρίμμα). Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά τον αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου να "ξεκουραστεί". Τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το καυτό ελαιόλαδο (δε χρειάζεται αλεύρωμα γιατί με το ψωμί κρατάν τη φόρμα τους).

Μόλις τηγανιστούν τα τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περίσσιο λάδι. Στο ίδιο λάδι που τηγανίσαμε τα κεφτεδάκια τηγανίζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Αφού τηγανιστούν τα βάζουμε λίγα λίγα μαζί με τους κεφτέδες, πασπαλίζουμε με τη φέτα και περιχύνουμε το ζουμί που έχει μείνει στο τηγάνι.

Και καλές......"παπάρες"

Πηγή: thatseat

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο