Υλικά

  • 2 ψαρονέφρια χοιρινά 
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο λευκό κρασί
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια πάχους 2εκ. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ή σε μια πλακέ κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. 
Έχουμε κόψει το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στο κρέας. Μόλις σοταριστούν και αυτά σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε λίγο βραστό νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσει το κρέας και έχει μείνει λίγο νεράκι. 

Τότε αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και με ένα ραβδομπλέντερ αν υπάρχει λιώνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας. Αν θέλουμε προσθέτουμε και ένα 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό, για να γίνει πιο πηχτή η σαλτσούλα. 

Προσθέτουμε πάλι το κρέας και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε με αρωματικό και σπυρωτό ρύζι.