Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα

Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια(μπουκιές)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ φλυτζάνι κρασί λευκό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα
  • 1 κουταλιά σπόρους κόλιανδρου σπασμένους

Εκτέλεση:

 Ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτετε την μουστάρδα.
Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 5 λεπτά).

Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, αλατίζουμε, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπασμένο κόλιανδρο.

Πηγή: topsyntages

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο