Υλικά

  •  1 κιλό πανσέτες
  •  3 κουτ. σούπας μέλι
  •  1 σφηνάκι κρασί γλυκό
  •  1 σφηνάκι κονιάκ
  •  θυμάρι
  •  ρίγανη
  •  αλάτι, πιπέρι
  •  ελαιόλαδο

Εκτέλεση

 Μαρινάρουμε αποβραδίς τις πανσέτες με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και ρίγανη. Ψήνουμε στο grill σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν μια ωραία εξωτερική κρούστα. Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το κρασί με το κονιάκ και το μέλι, τη ριγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει η σάλτσα να καραμελώνει.

Τέλος περιχύνουμε με τη σάλτσα τις πανσέτες. Σερβίρουμε με πατάτες, λαχανικά ή ζυμαρικά.