Σουφλέ τορτελίνια με μοτσαρέλα και σάλτσα

Σουφλέ τορτελίνια με μοτσαρέλα και σάλτσα

Υλικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια 
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 1 κουτί ντοματάκι κον κασέ
  • 150 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά 
  • 250 gr. κρέμα γάλακτος 
  • 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 
  • καπνιστή γαλοπούλα 
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και αφού βράσει ρίχνουμε τα τορτελίνια και τα αφήνουμε να βράσουν. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και την καπνιστή γαλοπούλα.

Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά. Βάζουμε τα τορτελίνια στη σάλτσα, αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά. Ψήνουμε στους 200  βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Πηγή: trome

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο