Υλικά

  • 8 σνίτσελ λεπτοκομμένα 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κούπα ψίχουλα ξερού ψωμιού
  • 1/2 φλυτζάνι μαϊντανός γιλοκομμένος
  • 4 αυγά σφιχτά σε φέτες
  • Σάλτσα ντομάτας(1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,3 κ.σ. ελαιόλαδο, 500 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι,1 κ.σ. τοματοπελτέ,1 λίτρο νερό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη)

Εκτέλεση

Αλείψτε τα σνίτσελ λάδι και αλατοπιπερώστε και από τις δύο πλευρές. Πανάρετε με τα ψίχουλα του ψωμιού. Στρώστε επάνω τους φέτες αυγού, μαϊντανό, τυλίξτε σε ρολό δένοντας με σπάγγο.

Τηγανίστε τα ρολάκια σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Επειτα βάζετε τα υλικά για για τη σάλτσα και την μαγειρεύεται για 10 λεπτά.

Κατόπιν προσθέτεται και τα σνίτελ, χαμηλώνεται την φωτιά και τα αφήνεται να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν τρυφερά και να μελώσει η σάλτσα.