Υλικά

  • 1,5 κιλό τηγανιά χοιρινή
  • 5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 200 γραμ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
  • λίγο δενδρολίβανο ή θυμάρι
  • 1 κούπα λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Τοποθετούμε σε λαδόκολλα το μίγμα του κρέατος και το κλείνουμε καλά. Από πάνω, τυλίγουμε το φαγητό και με αλουμινόχαρτο, το βάζουμε σ'ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180C για 3 ώρες.

Συνοδεύουμε το φαγητό με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.