Μπιφτέκια γαλοπούλας γεμισμένα με φιστίκια Υλικά:
•    400 γραμμ. κιμά γαλοπούλας
•    100 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
•    1 αβγό
•    2 καυτερές πιπερίτσες τσούσκες τριμμένες
•    2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
•    60 γραμμ. φιστίκι χοντροκομμένο
•    ελαιόλαδο αλάτι
•    φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Eκτέλεση:

•    Ζυμώνετε τον κιμά μαζί με τη φρυγανιά, το αβγό, τις πιπερίτσες, αλάτι και πιπέρι.
•    Ζεσταίνετε 4 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, ροδίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν.
•    Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τα φιστίκια.
•    Μοιράζετε το μείγμα του κιμά σε 8 μπαλίτσες.
•    Πιέζετε την κάθε μπαλίτσα δίνοντας οβάλ σχήμα.
•    Μοιράζετε το μείγμα φιστικιών σε 8 μέρη και αδειάζετε μέσα στις οβάλ μπάλες του κιμά.
•    Διπλώνετε τις μπάλες, αλείφετε με λίγο λάδι και ψήνετε στην ψησταριά ή στο grill, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
•    Κόβετε τα μπιφτεκάκια σε φέτες και σερβίρετε με σαλάτα.