Πιλάφι αραμπιάτα με γαρίδες σοτέ

Πιλάφι αραμπιάτα με γαρίδες σοτέ

Υλικά

  • 12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες
  • 3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι 
  • 1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο
  • 1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.

Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Πηγή: tovima

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο