Υλικά

  • 8 σνίτσελ χοιρινού
  • 2 κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο
  • 2 κρέμες γάλακτος μικρές
  • 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφουμε με μουστάρδα τα σνίτσελ, εάν μας αρέσει και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, φτιάχνουμε ένα μίγμα και περιχύνουμε τα σνίτσελ. Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο και από πάνω την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να τα δούμε ότι είναι έτοιμα.