Υλικά

  • 1 κ. κιμάς χοιρινός
  • 1 μπόλια αρνιού ή χοιρινή
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 κ.σ. καλαμποκέλαιο
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένεις τη μπόλια και την βουτάς σε χλιαρό νερό για να ανοίξει (αν θες πάρε χοιρινή είναι πιο λεπτή).

Βάζεις τον κιμά, το κρεμμύδι, το λάδι και τον μαϊντανό σε μια λεκάνη. Αλατοπιπερώνεις και ζυμώνεις καλά.

Πλάθεις στενόμακρα μπιφτεκάκια. Κόβεις την μπόλια σε μικρά κομμάτια και τυλίγεις τα μπιφτεκάκια.

Ψήνεις τις σεφταλιές σου σε σχάρα και από τις δυο πλευρές, μέχρι να ροδίζουν (αν θες τις περνάς σε διπλή σουβλίτσα ή σε δύο καλαμάκια,γυρίζονται πιο εύκολα).