Πίτσα µε µελιτζάνα, προσούτο και βασιλικό Υλικά

1/2 δόση ζύμη για πίτσα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες1 μελιτζάνα κομμένη σε καρέ (μικρά)1 κρεμμύδι κομμένο σε καρέ (μικρά)4 κ.σ. ελαιόλαδο1 φλ. τρίμματα φέτας1½ φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα6 φέτες προσούτο2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικόςαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριλίγο καλαμποκάλευρο

Εκτέλεση

Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5΄, ίσα να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε τις μελιτζάνες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄ να μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά 7΄-8΄ μέχρι να (πιει) απορροφηθούν όλα τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε το βασιλικό. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι το ταψάκι. Απλώνουμε επάνω τη ζύμη. Στρώνουμε τη σάλτσα μελιτζάνας. Πασπαλίζουμε με τη φέτα και τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε την πίτσα για 15΄-20΄ στους 230°C πάνω κάτω στις αντιστάσεις. Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, γαρνίρουμε με το προσούτο.