Πικάντικο κοτόπουλο με πιπεριές και κεφαλοτύρι στο πήλινο Υλικά

2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
200 γρ. Ketcup Hellmann’s
80 ml ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη «κέρατο» (πικάντικη)
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
50 ml κρασί λευκό
100 γρ. κεφαλοτύρι σκληρό κομμένο σε κύβους
Ανάλογο αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και κοτόπουλο και μαγειρέψτε το έως ότου μαλακώσουν όλα τα υλικά περίπου 5΄
Στη συνέχεια προσθέστε το κρασί και την Ketchup Hellmann’s  και ανακατέψτε τα ελαφρά για άλλα 5΄
Προσθέστε το κεφαλοτύρι και ανακατέψτε και πάλι ελαφρά.
Γεμίστε 2 μικρά πυρίμαχα σκεύη με το κοτόπουλο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 15 -20 λεπτά.