Ταλιατέλες ογκρατέν με ντομάτα Υλικά

    * 500 γραμμ. ταλιατέλες
    * 250 γραμμ. έμενταλ κομμένο σε μικρά καρέ
    * 250 γραμμ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μικρά καρέ
    * 250 γραμμ. ζαμπόν φουέ βραστό, κομμένο σε μικρά καρέ
    * 1 κ.σ. μαργαρίνη
    * 2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
    * Για την κρέμα
    * 1 λίτρο γάλα φρέσκο
    * 4 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ
    * 2 αυγά
    * 1 κ.σ. μαργαρίνη
    * 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
    * αλάτι
    * 1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

    * Εκτέλεση

1. Βράζουμε τις ταλιατέλες για 8΄, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μακρόστενο ή οβάλ πυρέξ. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε. Επίσης ρίχνουμε τα τυριά, το φουέ και την ντομάτα.

2. Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τον κορν φλάουρ, τη μαργαρίνη, το μοσχοκάρυδο κι αλάτι και ανακατεύουμε με σύρμα για 7΄-8΄, μέχρι να δέσει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας γρήγορα με το σύρμα. Περιχύνουμε τις ταλιατέλες και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Ψήνουμε στους 200οC σε αντιστάσεις για 30΄, μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα.