Σνίτσελ γεμιστό με ζαμπόν & έμενταλ

Σνίτσελ γεμιστό με ζαμπόν & έμενταλ

Εύκολη συνταγή σνίτσελ, που γίνεται πολύ γρήγορα με σνίτσελ χοιρινό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

Υλικά 

  • σνίτσελ: 4 χοιρινά ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα 
  • ζαμπόν: 4 φέτες 
  • τυρί έμενταλ: 4 φέτες 
  • αλεύρι: 1 κούπα 
  • χτυπημένα αυγά: 3 μεγάλα 
  • τριμμένη φρυγανιά: 2 κούπες 
  • αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει 
  • ηλιέλαιο: για το τηγάνισμα 

Εκτέλεση

Ανοίγετε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώνετε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να τα κλείσετε μέσα το τυρί και το ζαμπόν. 

Περνάτε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά. 

Ζεσταίνετε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να χρυσοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους. 

Σερβίρετε τα σνίτσελ ζεστά με φρεσκοκομμένο λεμόνι. 

Πηγή: radicio

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο