Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Επειδή απολαμβάνετε την μπύρα με το φαγητό γιατί να μην τα συνδυάσετε την ώρα που τα ετοιμάζετε; 

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό φιλέτο ή σπάλα χοιρινή
  • 330 ml μπύρα
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς τα σπόρια της, μόνο τη σάρκα)
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο θυμάρι ή ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κύβους. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαγειρευτεί και να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και τα μυρωδικά, δάφνη και θυμάρι ή ρίγανη.

Ρίχνουμε την μπύρα και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μόλις μαγειρευτεί και δέσει η σάλτσα, σερβίρουμε ζεστό

Μπορούμε να ρίξουμε και λίγη φέτα από πάνω αν θέλουμε για 

Πηγή: mazitafagame67

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο