Μπεκρή µεζέ Υλικά

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες3 κ.σ. ελαιόλαδο1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί1 πρέζα κύμινοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.



2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.



3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.