Λαχταριστά σνίτσελ κοτόπουλου μαγειρεμένα με υγιεινό τρόπο γιατί η παρέα του gastrin μόνο έτσι ξέρει να μαγειρεύει...

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 3 αυγά
  • αλεύρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σουσάμι τριμμένο στο μούλτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη τριμμένη στο μούλτι
  • αλάτι
  • πιπέρι μαύρο
  • πιπέρι κόκκινο καπνιστό (για περισσότερη ένταση)
  • ηλιέλαιο

 Εκτέλεση

Φιλετάρουμε τα στήθη κοτόπουλου τα αλατοπιπερώνουμε και τα πανάρουμε. Η σειρά είναι η εξής : πρώτα στο γάλα, έπειτα στο αλεύρι, στα αυγά και τέλος στο μίγμα βρώμης σουσαμιού στο οποίο προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι.

Απλώνουμε τα σνίτσελ σε λαδόκολλα και ραντίζουμε με ηλιέλαιο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντίσταση και μόλις πάρουν χρώμα (περίπου 35') σερβίρουμε...