Υλικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 500γρ μοσχάρι φιλέτο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μία καυτερή πιπεριά

Εκτέλεση

Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές και τις βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά που έχουμε πολτοποιήσει.

Κόβουμε το μοσχαράκι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε και αυτό στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι  όλα μας τα υλικα να μαγειρευθούν όσο μας αρέσει,αλατίζουμε και σερβίρουμε.