Υλικά

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1/2 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού  μπαχάρι τριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο τριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο σκεύος ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά και ζυμώνουμε καλά για να ομογενοποιηθεί το μίγμα για τα μπιφτέκια μας.

Αφήνουμε το μίγμα του κιμά στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα

Ψήνουμε τα μπιφτέκια στον φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.