Υλικά

  • 500 γρ. τορτελίνια
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 100 γρ. σπανάκι ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 20 ντοματίνια κομμένα ανάλογα με το μέγεθος στα 4 ή στα 6
  • 1 συσκευασία cottage cheese
  • 100 γρ. γαλοπούλα ή ζαμπόν κομμένα σε κύβους
  • αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε σε μπόλικα αλατισμένο νερό τα τορτελίνια να μαλακώσουν καλά. Τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. Τα βγάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και στην κατσαρόλα που τα βράσαμε βάζουμε το λάδι.Ρίχνουμε μέσα τη γαλοπούλα ή το ζαμπόν και τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε.Αλατοπιπερώνουμε.

Στη συνέχεια,προσθέτουμε το cottage και το μαϊντανό ή το σπανάκι-ό,τι από τα 2 χρησιμοποιήσουμε-και ανακατεύουμε λίγο ακόμα να μαραθεί η “πρασινάδα” μας.





Αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα τα τορτελίνια και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε αμέσως.